Vi kan hjelpe deg med

ikon - lås

Lås og beslag

Vårt firma har I en årrekke vært mesterbredrift I låsesmedfaget. Vi bistår våre kunder, som består av bedrifter, borettslag, privatpersoner, entreprenører o.l., med anbefalinger til sikring av bygg og boliger for å minske risikoen for innbrudd samt hjelpe til dersom man er så uheldig å få uønsket besøk.

ikon - skjold

Innbruddssikring

Innbruddsikring er et vidt begrep og trenger nødvendigvis ikke bare å dreie seg om avlåsning. Det finnes et bredt utvalg av låser og beslag som er utviklet for å gjøre det vanskeligere å ta seg inn for en innbruddstyv, men minst like viktig er det at tyven ikke kan åpne store åpninger som dører og vinduer hvis de først har kommet seg inn.

ikon - lås med hake

Låssystemer fra EVVA

Vi produserer og monterer EVVA låssystem, et patentert høysikkerhetssystem fra Østerrike. Evva er et mekanisk låssystem med sylindere som kan leveres I ulike sikkerhetsnivåer. Låssystemer anbefales for bla å sikre seg mot nøkler på avveie. Nøkler bestilles I henhold til innsendt sikkerhetsskjema og dette gjør at man til enhver tid har kontroll på hvor mange og hvilke nøkler som er I omløp.

Ikon - Schüco

Schüco aluminiumsprodukter

Vi tar service på Schüco dører og vinduer, og kan formidle kontakt til produsent ved ønske om produksjon av aluminiumsprodukter.

ikon - Sikker lås

iLOQ adgangskontroll

Iloq er et finsk digitalt låssystem, og er det systemet vi har valgt som vårt elektroniske alternativ til de mekaniske systemene. Iloq generer sin egen strøm når du setter nøkkelen I sylinderen, dette gjør at verken nøkler eller sylindere trenger batterier eller kabler.

ikon - reparering

Snekkertjenester/verksted

Vi har et stort og velutstyrt verksted hvor vi reparerer vinduer, dører o.l som har blitt skadet etter innbrudd. Det er ofte lange leveringstider på nye produkter, men ved at vi reparerer selv, kutter vi ofte tiden før jobben er ferdigstilt drastisk.